KORXONALARDA BUXGALTERIYA HISOBINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI (Modern education and development, 2025)
Maqolada O‘zbekiston korxonalarida buxgalteriya hisobini takomillashtirishning asosiy yo‘nalishlari O‘zbekiston korxonalarida buxgalteriya hisobini takomillashtirishning asosiy yo‘nalishlari ahlil qilindi. Zamonaviy axborot texnologiyalarini joriy etish, hisob-kitob jarayonlarini avtomatlashtirish va xalqaro moliyaviy hisobot standartlariga (IFRS) moslashtirish buxgalteriya hisobining samaradorligini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Shuningdek, malakali kadrlar tayyorlash, kiberxavfsizlikni ta’minlash va qonunchilik talablariga rioya qilish masalalari muhokama qilindi.