JIGAR TRANSPLANTATSIYASI: ZAMONAVIY TIBBIYOTDAGI MUHIM MUOLAJA (Modern education and development, 2025)
Maqolada jigar transplantatsiyasining tibbiy asoslari, tarixiy rivojlanishi, asosiy ko‘rsatmalari, jarrohlik texnologiyasi va transplantatsiyadan keyingi parvarish masalalari yoritilgan. Shuningdek, O‘zbekistondagi mavjud transplantatsion amaliyot, statistik ko‘rsatkichlar va xalqaro tajriba asosida istiqbollar tahlil qilingan.