YAQINLASHUVCHI QATORLARNING XOSSALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada matematik analizning muhim bo‘limlaridan biri bo‘lgan yaqinlashuvchi qatorlar va ularning asosiy xossalari yoritib berilgan. Qatorlarning konvergentlik sharti, ularning turlari hamda bu xossalarning qo‘llanishi nazariy va amaliy misollar yordamida yoritilgan. Tadqiqot natijalari yaqinlashuvchi qatorlar bilan ishlashda zarur bo‘lgan asosiy bilim va ko‘nikmalarni shakllantirishga xizmat qiladi.