ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA INGLIZ TILI O‘QITISH (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy texnologiyalar yordamida ingliz tili o‘qitish bugungi kunda ta’limning eng muhim yo‘nalishlaridan biriga aylangan. Texnologik taraqqiyot nafaqat ta’lim jarayonining sifatini oshirishga, balki o‘quvchilarning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishlarini kuchaytirishga ham xizmat qilmoqda. Ingliz tili global aloqalar, ilm-fan, biznes va madaniyat sohalarida muhim vosita bo‘lib, uni mukammal o‘rganish zamonaviy texnologiyalar yordamida yanada osonlashadi. Bu jarayonda an’anaviy o‘qitish metodlari bilan bir qatorda raqamli vositalar, sun’iy intellekt, virtual haqiqat va mobil texnologiyalar keng qo‘llanilmoqda. Ularning har biri o‘quvchilarning bilim olish jarayonini boyitadi, til ko‘nikmalarini samarali rivojlantirishga yordam beradi.