ЁШЛАР МАҚСАДЛИ ГУРУҲИДА САЛОМАТЛИК ДАРАЖАСИНИ САҚЛАШДА ОИЛАВИЙ ТИББИЁТНИНГ ЎРНИ (Modern education and development, 2025)
Ёшлар мақсадли гуруҳида саломатликни сақлаш ва мустаҳкамлаш, саломатликни бошқариш масалалари Янги Ўзбекистон учун мухим стратегик йўналишлардан бири бўлиб белгиланди. Ёшлар касалликлардан холи бўлган ва шу сабабли ўз саломатлигига лоқайд қарайдиган гуруҳлардан бири бўлиб, саломатлик тушунчасини оила даражасида шакллантириш мухим аҳамиятга эгадир.