ОИЛАВИЙ ТИББИЁТ МУАММОЛАРИНИ БАРТАРАФ ЭТИШДА АҲОЛИ ОРАСИДА СОҒЛОМ ҲАЁТ ТАЪМОЙИЛЛАРИНИ ТАДБИҚ ЭТИШ (Modern education and development, 2025)
Аҳоли орасида саломатликни тиклаш ва соғлом авлодни барпо этиш йўлида тиббий-ижтимоий аҳамиятга эга профилактик тадбирларни такомиллаштириш зарурати юзага келган бўлиб, бу йўналишда ижобий натижаларга эришиб келинмоқда. Соғлом оилани шакллантириш ва уни ижтмоий ва иқтисодий барқарорлигини таъминлашда фаол иштирок этиш бугунги кун раҳбарларининг кундалик вазифасидир.