ILMIY-TEXNIK TARJIMADAGI MUAMMOLAR VA ULARGA YECHIMLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ilmiy-texnik matnlarni tarjima qilish jarayonida yuzaga keladigan asosiy muammolar, ularning sabablari va samarali yechimlari yoritilgan. Tarjimonlar duch keladigan tilshunoslik, terminologik va madaniy to‘siqlar misollar asosida tahlil qilinadi. Shuningdek, tarjima sifatini oshirishga qaratilgan zamonaviy usullar va texnologiyalarning roli ko‘rsatib beriladi.