XORIJIY TILNI O‘RGATISHDA HISSIYOTNING O‘RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola xorijiy tilni o‘rgatish jarayonida hissiyotlarning muhim o‘rnini o‘rganadi. Hissiyotlarning o‘quvchilarning motivatsiyasi, diqqat markazlashuvi va ma’lumotni saqlab qolishiga ta’sirini chuqur tahlil qilish orqali, maqola emotsional omillarning til o‘rganish samaradorligini oshirishdagi ahamiyatini ko‘rsatadi. Tadqiqotda ijobiy emotsional muhit yaratish, stressni kamaytirish va o‘quvchilarni rag‘batlantirish orqali o‘quv jarayonini yaxshilash bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi. Maqola zamonaviy psixologik va pedagogik tadqiqotlarga asoslanib, o‘qituvchilar uchun foydali strategiyalarni taklif etadi.