DUNYO DINLARINING O‘XSHASH VA FARQLI JIHATLARI: UMUMIY QADRIYATLAR VA XILMA-XILLIKLAR TAHLILI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada dunyo dinlarining asosiy turlari – Islom, Xristianlik, Yahudiylik, Buddizm, Hinduizm va boshqa diniy tizimlarning umumiy qadriyatlari, diniy e’tiqodlaridagi o‘xshashliklar va farqli tomonlari tahlil qilinadi. Maqola orqali dinlararo muloqot, bag‘rikenglik va madaniy xilma-xillikni tushunishga yordam beradigan muhim fikrlar yoritilgan.