VOHA RAQSLARINING RIVOJLANISH BOSQICHLARI VA KELAJAKDAGI TARAQQIYOT YO‘NALISHLARI (Modern education and development, 2025)
O‘zbek vohalarining o‘ziga xos raqslari ko‘p asrlik tarixga ega bo‘lib, ular xalqning urf-odatlari, madaniyati, ijtimoiy hayoti va turmush tarzining yorqin ifodasi hisoblanadi. Ushbu raqslar nafaqat madaniy ko‘rinish, balki milliy o‘zlikni anglash va jamiyatni birlashtirish vositasi hamdir. Voha raqslarining rivojlanish jarayoni bir necha asosiy bosqichlarga bo‘linadi va har bir bosqichda o‘ziga xos tendensiyalar shakllangan.