QORAQALPOQ RAQSI: MADANIY MEROS VA XALQ AN'ANALARI AKS ETTIRILGAN SAN'AT (Modern education and development, 2025)
Qoraqalpoq raqsi qadimiy madaniyat va xalqning an'anaviy urf-odatlarini o‘zida mujassam etgan noyob san'at turidir. Qoraqalpoq xalqining boy tarixi va madaniy merosi turli xil raqslar orqali ifoda etilib, xalqning ruhiyati, madaniy qadriyatlari va hayot tarzi bilan chambarchas bog‘liqdir. Ushbu maqolada qoraqalpoq raqslari tarixiy ildizlari, uslublari va ularning ahamiyati haqida so‘z yuritiladi.