IJTIMOIY ISH TARIXI VA XORIJIY TAJRIBA (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada ijtimoiy ish sohasining tarixiy rivojlanish bosqichlari, uning jamiyatdagi o‘rni va vazifalari, shuningdek, rivojlangan davlatlarning ijtimoiy ish sohasidagi ilg‘or tajribalari tahlil qilinadi. Ijtimoiy ishning ilmiy yo‘nalish sifatida shakllanishi, ijtimoiy muammolar yechimida tutgan o‘rni, shuningdek, xorijiy tajriba asosida O‘zbekistonda ushbu sohani yanada rivojlantirish bo‘yicha takliflar berilgan.