SINONIM IBORALAR, QOʻSHIMCHALAR HAQIDA (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sinonimlar mavzusiga oid umumiy tushunchalar berib oʻtilgan hamda sinonim iboralar, qoʻshimchalar haqida ham gap ketadi.