YASHASH-BU YO`QOTISHLAR ICHIDA O`ZLIGINGNI SAQLAB QOLISHDIR (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy Xitoy adabiyotining so`nmas vakillaridan biri-Yu Hua o`zining “Yashamoq”asarida inson hayoti,sabr-toqat,va yashash istagi haqida yoddan chiqmaydigan,yurakni larzaga soluvchi asarni dunyoga keltirdi.Asarning bosh qahramoni haqida gapirar ekanmiz.Bu asar qahramoni Fugui-taqdir zarbalariga to`qnash kelgan oddiy dehqon siymosidir.Ilgari boy-badavlat bo`lgan bu yigit, qimor beparvolik,