REABILITATSIYADA SPORT TERAPIYANING O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada reabilitatsiya jarayonida sport terapiyasining tutgan o‘rni, uning turli sog‘liq muammolari bilan yuzlashgan insonlar hayotidagi ahamiyati yoritilgan. Sport terapiyasi jismoniy, ruhiy va ijtimoiy jihatdan tiklanish jarayonida muhim vosita hisoblanadi. Tadqiqotda xalqaro tajribalar, zamonaviy yondashuvlar va O‘zbekiston amaliyotidagi holatlar tahlil qilinadi.