O‘ZBEKISTONNING XALQARO SPORTDAGI IMIJINI MUSTAHKAMLASH STRATEGIYALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning xalqaro sport maydonidagi nufuzi va imijini shakllantirish bo‘yicha strategik yondashuvlar tahlil qilingan. Mamlakat sportchilari tomonidan qo‘lga kiritilgan yutuqlar, sport diplomatiyasi, infratuzilma rivoji va xalqaro hamkorliklar asosida O‘zbekiston brendi shakllanmoqda. Maqolada mavjud muammolar, imkoniyatlar va ularni strategik rivojlantirish bo‘yicha takliflar bayon etilgan.