BOLALARDA 1-TIP QANDLI DIABET:SABABLARI ,BELGILARI VA DAVOLASH USULLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bolalarda 1-tip Qandli Diabetning kelib chiqish sabablari,klinik belgilari,tashxis qo’yish usullari va zamonaviy davolash yondashuvlari yoritilgan.