ART-TERAPIYANING INSON PSIXIKASIGA KO’RSATADIGAN IJOBIY TA’SIRI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada art-terapiya haqida tushuncha, uning  stress, depressiya, xavotir, travmadan keyingi holatlar kabi emotsional muammolarni kamaytirishdagi samaradorligi, shuningdek, insonning ichki dunyosini anglash, o‘z-o‘zini ifoda etish va ijtimoiy moslashuv jarayonidagi o‘rni haqida fikr yuritilgan.Shuningdek, turli yoshdagi guruhlar bilan olib borilgan art-terapevtik mashg‘ulotlar natijalari tahlil qilinadi.