O‘ZBEK TILI LEKSIKASIDA IJTIMOIY DIALEKTLAR VA ULARNING IFODAVIY MA’NO XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada o‘zbek tilidagi ijtimoiy dialektlar umumxalq tilining muayyan leksik qatlami sifatida ko‘rib chiqiladi. Unda ayniqsa, qo‘llanilishi cheklangan, biroq tez-tez uchraydigan so‘zlarning ekspressiv ma’no xususiyatlari, ularning ijobiy yoki salbiy ma’no ohanglariga ega bo‘lishi hamda badiiy adabiyotlarda qanday vazifani bajarishi haqida mulohaza yuritiladi.