DARS JARAYONIDA INNOVATSION, INTERAKTIV VA NOAN’ANAVIY METODLARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada dars jarayonida innovatsion, interaktiv va noan’anaviy metodlardan foydalanishning ahamiyati, ularning o‘quvchi faolligini oshirish va ta’lim sifatini yaxshilashdagi o‘rni yoritilgan. An’anaviy yondashuvdan farqli ravishda, zamonaviy metodlar o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, tanqidiy yondashuv va ijodiy qobiliyatlarni rivojlantirishga xizmat qiladi. Maqolada amaliy tavsiyalar, o‘qituvchilar uchun samarali metodik yondashuvlar hamda turli dars turlari uchun mos interaktiv faoliyat shakllari keltirilgan.