O‘QUVCHILARNING BAYON YOZISHDAGI XATOLARINI TAHLIL QILISH VA ULARNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o‘quvchilarning bayon yozishda yo‘l qo‘yadigan asosiy xatolari tahlil qilinadi. Shuningdek, bu xatolarni yuzaga keltiruvchi omillar yoritiladi hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha samarali usul va tavsiyalar keltiriladi. Bayon qilish malakasini shakllantirishda muallimning o‘rni, dars jarayonidagi mashqlar va individual yondashuv muhim omillar sifatida ko‘rsatib o‘tiladi.