DARSDA INTERFAOL, INNOVATSION VA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada dars jarayonida interfaol, innovatsion va zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Ta’limda faol metodlar va texnologiyalarni tatbiq etish orqali o‘quvchilar bilimini chuqurlashtirish, mustaqil fikrlash va ijodiy yondashuvni shakllantirish imkoniyati kengayadi. Maqolada o‘qituvchilarning zamonaviy metodik yondashuvlardan foydalanish bo‘yicha tavsiyalari ham bayon etilgan.