INNOVATSION FAOLIYATDA INNOVATSION YONDASHUVNING O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada talabalarning innovatsion yondashuv va uning innovatsion faoliayt haqida so’z borib, ularni amaliyotga tadbiq etish to’g’risida fikrmulohazalar bildirilgan.