TA’LIM BERISHDA YSNGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Yangi pedagogik texnologiyalar (pedtexnologiyalar) yordamida ta'lim berish, zamonaviy metodlar va vositalarni o'quv jarayoniga integratsiya qiloish  haqida yoritilgan