MATEMATIKA FANINI FANLARARO INTEGRATSIYASI (Modern education and development, 2025)
Maqolada matematika fanini o'qitishda qo'llaniladigan integrativ yondashuvlar, matematika fanining boshqa fanlar bilan o’zaro aloqasi, matematika darslarida qo’llaniladigan pedagogik texnalogiyalar haqida fikrlar qisqacha bayon qilingan.