BOSHLANG‘ICH SINFLAR UCHUN DARSDAN TASHQARI TADBIRLAR ORQALI O‘QUVCHILARNI IJTIMOIYLASHUVGA YO‘NALTIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada darsdan tashqari tadbirlarning boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ijtimoiylashuvi jarayonidagi o‘rni, ahamiyati va shakllari yoritiladi. Tadbirlarning bolalarning shaxsiy rivojlanishi, jamoada ishlash ko‘nikmalari va ijtimoiy tajriba orttirishidagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, tajriba asosidagi takliflar beriladi.