QUR’ON ILMIGA DOIR MANBALAR TAHLILI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada Qur’onshunoslikka doir klassik manbalar turli davrlarda yozilishiga ko’ra tadrijiy tartiblangan, shuningdek, ushbu asarlar tarkibi va ahamiyati yoritib berilgan.