LOYIHALAR SAMARADORLIGINI BAHOLASHDA TAYM-MENEJMENTNING OʻRNI (Modern education and development, 2025)
Taym-menejment loyiha samaradorligini oshirishda muhim omillardan biri hisoblanadi. Bu maqolada taym-menejmentning loyiha samaradorligiga taʼsiri va uning samarali qoʻllanilishining asosiy jihatlari tahlil qilingan. Loyiha maqsadlariga erishish uchun vaqtni toʻgʻri boshqarish, resurslarni samarali taqsimlash va ishlarning aniq belgilashlariga rioya qilish zarur. Zamonaviy raqamli texnologiyalar va avtomatlashtirish taym-menejmentni samarali amalga oshirishda muhim rol oʻynaydi. Jamoaviy ishlash, vazifalarni aniq belgilash va monitoringning samarali olib borilishi loyiha natijalarini sifatli va oʻz vaqtida bajarilishini taʼminlaydi.