RUS TILINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR: METODIK YANGILANISHLAR VA TA’LIMDA INNOVATSIYALAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada rus tilini o‘qitishda zamonaviy metodik yondashuvlar, xususan MAT (multimodal aktiv texnologiyalar), CLIL, gamifikatsiya va sun’iy intellekt texnologiyalari asosida olib borilgan tajriba IMRAD uslubida yoritilgan. Tadqiqot natijalari o‘quvchilarda kommunikativ ko‘nikmalarni shakllantirish, o‘quv motivatsiyasini oshirish va dars samaradorligini ta’minlash imkoniyatlarini ochib beradi.