YASHIL SOLIQLAR VA SUBSIDIYALAR: IJOBIY VA SALBIY TOMONLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada yashil soliqlar va subsidiyalarni iqtisodiy va ekologik siyosat vositasi sifatida baholash, ularning samaradorlik darajasi va jamiyatga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil etilgan. Muallif yashil fiskal instrumentlarning ijobiy jihatlari bilan bir qatorda, salbiy oqibatlarini ham tanqidiy yondashuv asosida ko‘rib chiqadi. Xalqaro tajribalar asosida O‘zbekiston sharoitida ularni qo‘llash istiqbollari va dolzarb muammolar yechimi tahlil etiladi.