O‘ZBEKISTON YOSHLARINING KUNDALIK TURMUSH TARZI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola O'zbekiston yoshlarining kundalik turmush tarzini ko'p qirrali jihatlarini tahlil qilishga bag'ishlangan. Zamonaviy texnologiyalar ta'siri, ijtimoiy-iqtisodiy omillar, ta'lim intilishlari, shuningdek, an'anaviy qadriyatlar va madaniy me'yorlarning yoshlar hayotiga ta'siri chuqur o'rganiladi. Maqolada shahar va qishloq yoshlari turmush tarzining o'ziga xos xususiyatlari, ularning bo'sh vaqtlarini o'tkazish usullari, ijtimoiy aloqalari va kelajakka bo'lgan munosabati kabi masalalar batafsil yoritiladi. Tadqiqot natijalari yoshlar siyosati va ijtimoiy dasturlarni takomillashtirishga yordam beradigan foydali tavsiyalar bilan yakunlanadi.