O‘ZBEKISTONDA ICHKI TURIZMNI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda ichki turizm sohasining hozirgi holati, mavjud muammolari, rivojlanish imkoniyatlari va istiqbollari tahlil qilinadi. IMRaD (Kirish, Uslub, Natijalar va Munozara) uslubida yozilgan tadqiqotda iqtisodiy, ijtimoiy va madaniy omillar orqali ichki turizmning mamlakat uchun tutgan o‘rni ochib beriladi. Turizm infratuzilmasi, mintaqaviy imkoniyatlar, aholining sayohatga bo‘lgan qiziqishi va davlat siyosatining ahamiyati haqida tahliliy yondashuvlar asosida xulosa chiqariladi.