AUDIOLINGUAL YONDASHUV: REPETITSIYA VA O‘XSHASHLIK ASOSIDA O‘RGANISHNING AFZALLIKLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola audiolingval yondashuvning asosiy tamoyillari — takrorlash (repetitsiya) va o‘xshashlik asosidagi o‘rgatish — orqali chet tilini o‘rgatishdagi afzalliklarini tahlil qiladi. Tadqiqot davomida ushbu metodning o‘quvchilarda talaffuz, grammatik to‘g‘rilik va eshitish orqali tushunish ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ijobiy ta’siri aniqlanadi. Shuningdek, metodning cheklovlari va zamonaviy darslarga moslashtirish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.