O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASH SOHASINI RIVOJLANTIRISH CHORA-TADBIRLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada yurtimizda korrupsiyaga qarshi kurashish sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar, bu borada qonunchiligimizga kiritilayotgan yangiliklar va ularni yanada mustahkamlash uchun qo‘shimcha chora-tadbirlarni amalga oshirish yuzasidan qabul qilingan normativ-huquqiy hujjatlar va ularning ahamiyati haqida yoritilgan.