AVTOMOBIL TUNINGINING TEXNIK-IQTISODIY ASOSLANISHINI TAHLIL QILISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada avtomobil tuningining texnik va iqtisodiy jihatlari tahlil qilinadi. Avtomobil tuning, ya'ni transport vositalarini estetik, funksional yoki texnik jihatdan yaxshilash jarayoni, zamonaviy avtomobil sanoatida muhim o'rin tutadi. Maqolada tuning jarayonining texnik imkoniyatlari va uning avtomobilning ishlash ko'rsatkichlariga ta'siri, shu jumladan dvigatelni yaxshilash, aerodinamik xususiyatlarni oshirish va xavfsizlik tizimlarini takomillashtirish kabi aspektlar ko'rib chiqiladi.