MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA RIVOJLANTRUVCHI MUHITNI TASHKIL ETISH VA UNING BOLA TARBIYASIDAGI AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rivojlantruvchi muhitni tashkil etish va uning bola tarbiyasidagi ahamiyati haqida yoritib o‘tilgan.