UMUMIY ANESTETIKLARLARNING TA’SIR MEXANIZMI (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada umumiy anestetiklarlarni ta’sir mexanizmiyoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy  tafsiyalar o’z ifodasini topgan.