PATRONAJ HAMShIRASINING VAZIFALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada patronaj hamshirasining vazifalari, bajaradigan ishlari  haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan