BEMORLARNI TURLI ENDOSKOPIK TEKSHIRUVLARGA TAYYORLASHNI AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada bemorlarni turli endoskopik tekshiruvlarga tayyorlashni ahamiyati   haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.