"ШОШИЛИНЧ ГИНЕКОЛОГИЯ АМАЛИЁТИДА ОЛИНГАН БИОПСИОН МАКРОПРЕПАРАТЛАРНИНГ ПАТАНАТОМИК ЖИХАТЛАРИ" (Modern education and development, 2025)
Шошилинч гинекология амалиётида олинган биопсион макропрепаратларнинг патанатомик жихатлари мавзусидаги тезис, гинекологик шошилинч ҳолатларда олинган биопсия материалларининг патанатомик таҳлилини ўз ичига олади. Ушбу тадқиқотда, биопсия натижалари асосида аниқланган паталогик ўзгаришлар, уларнинг клиник аҳамияти ва шошилинч амалиётлардаги ўрни таҳлил қилинади.Тезисда шошилинч ҳолатлардаги биопсияларнинг самарадорлиги, уларнинг диагностикадаги аҳамияти, шунингдек, патанатомик жихатларини аниқлаш учун замонавий усуллар ва технологиялардан фойдаланиш ҳақида маълумотлар келтирилади. Ушбу тадқиқот, шошилинч гинекология амалиётидаги муаммоларни ҳал қилиш ва беморларнинг даволаш жараёнини яхшилаш учун муҳим аҳамиятга эга.