ZULFIYA – SADOQAT VA VAFO TIMSOLI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiyotining yorqin yulduzi, xalq shoirasi Zulfiya hayoti va ijodi tahlil qilinadi. Shoiraning Vatan, muhabbat, sadoqat va ayol qadr-qimmati haqidagi she’rlari, uning ijodiy yo‘li va merosi haqida fikr yuritiladi. Maqolada shoiraning adabiyotga qo‘shgan hissasi, shaxsiy hayotidagi muhim voqealar va u qoldirgan bebaho meros haqida so‘z boradi.