TOPONIMIKANI NAZARIY VA AMALIY JIHATLARDA O‘RGANISH: RIVOJLANISHI VA ILMIY TADQIQOTLAR (Modern education and development, 2025)
Toponimikani nazariy va amaliy jihatlarda o‘rganish geografik nomlarning tarixiy, lingvistik va madaniy kontekstda tahlil qilinishini anglatadi. Toponimikaning nazariy asoslari, semantik bo‘linishi, shuningdek, amaliy toponimikaning xaritalar va nomlashdagi o‘rni muhim tadqiqot mavzusidir. Ushbu fan sohasining o‘rganilishi nafaqat tilshunoslik, balki geografiya va tarix fanlari bilan ham chambarchas bog‘liqdir.