КУЗГИ СИДЕРАТ ЖАВДАР ЎСИМЛИГИНИНГ ЎСИШИ РИВОЖЛАНИШИ ТУПРОҚ УНУМДОРЛГИГА ТАЪСИРИ (Modern education and development, 2025)
Кузги сидерат жавдар экиннинг ўсиб ривожланиш даврларида тупроқ унумдорлигига  ер усти биомассаси ер ости илдиз ва анғиз қолдиқларнинг таъсирни аниқлаш.Определение биомассы почвы, подземных корней и следовых остатков осенней сидератной ржи на плодородие почвы в периоды ее развития.Determination of soil biomass, underground roots and trace residues of autumn siderate rye on soil fertility during its development periods.