MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTI TARBIYACHISI TIL OʻQITUVCHI BILAN HAMKORLIGI (Modern education and development, 2025)
Maktabgacha taʼlim tashkilotlarida tarbiyachilar va til o‘qituvchilari o‘rtasidagi hamkorlik, bolalarning til ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu hamkorlik, bolalarning o‘zaro muloqot qilish, fikrlarini ifoda etish va tilni tushunish qobiliyatlarini oshirishda katta rol o‘ynaydi. Maktabgacha taʼlim davrida bolalar tilni o‘rganish jarayonida o‘zlariga xos usullar va metodlardan foydalanishadi, shuning uchun tarbiyachilar va til o‘qituvchilari o‘rtasida samarali aloqa va hamkorlik muhim ahamiyat kasb etadi.В развитии языковых навыков детей важное значение имеет сотрудничество воспитателей и учителей-языковедов в дошкольных образовательных организациях. Это сотрудничество играет большую роль в улучшении способностей детей общаться, выражать свои мысли и понимать язык. В период дошкольного образования дети используют собственные методы и методы в процессе изучения языка, поэтому важна эффективная коммуникация и сотрудничество между воспитателями и преподавателями языка.Cooperation between educators and language teachers in preschool educational organizations is important in the development of children's language skills. This cooperation plays a big role in improving children's ability to communicate, express their thoughts and understand the language. In the period of preschool education, children use their own methods and methods in the process of language learning, so effective communication and cooperation between educators and language teachers is important.