XOLESISTITEKTOMIYA KASALLIGINI DAVOLASH VA PARVARISHLASHNI UZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Xolesistitektomiya operatsiyasidan o'tgan bemorlarni davolash va parvarish qilishda ultratovush tekshiruvi (Uzi) ning o‘rni ko‘rib chiqiladi. Tadqiqotda ultratovush diagnostikasining operatsiyadan keyingi kuzatuvdagi imkoniyatlari, asoratlarni aniqlashdagi qo‘llanilishi va terapevtik qarorlarni qabul qilishdagi samaradorligi yoritiladi. Shuningdek, bemor parvarishini yaxshilashga xizmat qiluvchi so‘nggi ultratovush texnologiyalari tahlil qilinadi.