AHOLI VA MAHALLIY HOKIMIYAT ORGANLARINI OMMAVIY AXBOROT VOSITALARI BILAN HAMKORLIGI (Modern education and development, 2025)
Aholi va mahalliy hokimiyat organlari o'rtasidagi hamkorlik, shuningdek, ommaviy axborot vositalari bilan aloqalar zamonaviy jamiyatda muhim ahamiyatga ega. Ushbu hamkorlik nafaqat mahalliy muammolarni hal qilishda, balki aholi bilan hokimiyat o'rtasida ishonchni mustahkamlashda ham muhim rol o'ynaydi. Ushbu maqolada aholi va mahalliy hokimiyat organlarini ommaviy axborot vositalari bilan hamkorligi haqida ma'lumotlar berilgan.В современном обществе важное значение имеет сотрудничество жителей и местной власти, а также отношения со средствами массовой информации. Это сотрудничество играет важную роль не только в решении местных проблем, но и в построении доверия между населением и властью. В данной статье представлена ​​информация о сотрудничестве населения и органов местного самоуправления со средствами массовой информации.Cooperation between residents and local authorities, as well as relations with mass media, is important in modern society. This cooperation plays an important role not only in solving local problems, but also in building trust between the population and the authorities. This article provides information on the cooperation of the population and local authorities with mass media.