KOLBASA VA DUDLANGAN MAHSULOTLARNI VETERINARIYA SANITARIYA EKSPERTIZASI (Modern education and development, 2025)
Maqolada go‘sht mahsulotlarini tuzlash va dudlashga qo‘yiladigan talablar majmuasi aks ettirilgan. Unga asosan dudlangan mahsulotlarni saqlash, taxlash va tashish jarayonlari uchun kerakli mezonlar o‘z aksini topgan. Shuningdek, dudlangan go‘sht mahsulotlarini sifatliligini bildiruvchi belgilar ham ko‘rsatib berilgan.