MIGRATSIYA VA MEHNAT MUHOJIRLARIGA IJTIMOIY YORDAM MUAMMOLAR VA YECHIMLAR (Modern education and development, 2025)
Migratsiya va mehnat muhojirlariga ijtimoiy yordam masalalari zamonaviy jamiyatlarda dolzarb mavzulardan biridir. Dunyo bo‘ylab iqtisodiy, siyosiy va ijtimoiy sabablarga ko‘ra ko‘plab odamlar o‘z vatanlarini tark etib, boshqa mamlakatlarda mehnat qilish uchun ko‘chib o‘tmoqdalar. Bu jarayon, ayniqsa rivojlanayotgan mamlakatlarda keng tarqalgan bo‘lib, mehnat muhojirlarining ijtimoiy himoyasi va yordamga muhtojligi muhim ahamiyat kasb etadi.