MAMLAKATIMIZDA OILAVIY TADBIRKORLIK FAOLIYATINI MOLIYALASHTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH CHORA – TADBIRLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezis O‘zbekiston Respublikasida oilaviy tadbirkorlik faoliyati hamda ularni rivojlantirish maqsadida ishlab chiqilayotgan maxsus davlat dasturlari, bu borada davlatimiz va mahalliy hokimiyat organlari tomonidan olib borilayotgan izchil sa’y – harakatlar, tijorat banklari tomonidan davlat dasturlari asosida ajratilayotgan imtiyozli kredit mablag‘lari hamda ularni amaliyotdagi tahliliy natijalari to‘g‘risdagi ma’lumotlarni o‘zida mujassam etgan.