“РАҚАМЛИ ЎЗБЕКИСТОН” ИНСОН ҚАДРИНИ УЛУҒЛАШГА ХИЗМАТ ҚИЛМОҒИ ДАРКОР (Modern education and development, 2025)
Ахборот-коммуникация технологиялари бугунги кунда шахс, жамият ва давлат манфаатларини таъминлашда жуда катта рол ўйнамоқда ва ушбу соҳани ривожлантиришга мамлакатимизда ҳам алоҳида эътибор берилмоқда.